Federal Poly Ado-Ekiti Post UTME Past Questions and Answers PDF 2020

 Federal Poly Ado- Ekiti Post UTME Past Questions and Answers PDF 2020

This article will guide you on how to download the Ado- Ekiti Federal Polytechnic, Ekiti Post UTME Past Questions, and Answers. The details of the Past question can be found in this article. The material is in PDF and contains questions and answers from previous years’ aptitude test.

logo for federal poly ado Ekiti

This past questions on Federal Poly Ado-Ekiti will be perfectly suited for people who are preparing to gain admission into Ado- Ekiti Federal Polytechnic Ekiti.

Over time now, our readers have been bombarding us with various questions concerning how to pass post UTME exams and how to get free Federal Poly Ado-Ekiti PDF Post UTME past Questions and Answers.

We have successfully compiled Post UTME Screening Questions and Answers for the various department in Federal Poly Ado- Ekiti, Ekiti which include;

  • Federal Poly Ado- Ekiti Medical Post UTME Past Questions
  • Federal Poly Ado- Ekiti Law Post UTME Past Questions
  • Federal Poly Ado- Ekiti Engineering Post UTME Past Questions

About Federal Poly Ado-Ekiti, Ekiti

Below is a piece of brief information on the school. knowing a little about the school is an added advantage as it will help in questions regarding the history of the institution.

The Federal Polytechnic Ado-Ekiti was established in January 1977 in Jos, Plateau State. In 1978, it was moved by the Federal Government of Nigeria to Akure, Ondo State in order to maintain an equitable spread of Federal Government institutions among the states of the Federation.

In accordance with Decree 33 of 1979, its status was changed from that of a College of Technology to a full-fledged Polytechnic. In 1982, the Institution was once again relocated by the Federal Government to Ado-Ekiti, now the capital of Ekiti State. This was in order to pave way for the establishment of the Federal University of Technology at its site in Akure.

Should You Use this Past Questions?

Why not? The past question material is in PDF and delivery assurance is within 24hours of payment. The material is self-explanatory with the answers it contains. The mathematics questions that are theory are welled solved.

  • It gives you a focused insight into what to expect in the actual examination.
  • 80% of questions contained therein are usually repeated by Federal Poly Ado- Ekiti either directly or by getting the same questions rephrased.
  • You will easily recall answers to questions if you see them in the exam hall thereby saving you time for other tougher questions.
  • It gives you confidence before you enter the hall for the actual thing.
  • It increases your experience and makes you understand patterns of questions from Federal Poly Ado- Ekiti.

Federal Poly Ado-Ekiti Post UTME Past Questions Samples PDF

FEDERAL POLYTECHNIC ADO EKITI
POST UTME TEST 2013/2013
DAY 1 TYPE: M TIME: 45 MIN
1. Without ………. words he accused him directly of treachery. A.
amending B. modifying C. mixing D. mincing E. minimizing
2. They tried to cash in the people ignorance A. under B. on C.
against D. with E. at
3. Always remember to ………. the lights before leaving the room
A. put on B. put off C. switch off D. blow out E. remove
4. I am disappointed in the ways you conducted yourself at the
party. A. by B. for C. due to D. in E. at
5. The proprietors should be blamed for such a deplorable
condition in the nursery schools ………. A. isn’t it B. shouldn’t
they C. should they D. is it E. wouldn’t they
6. Do you mind ………. another minute or two? A. to wait B. wait C.
waiting D. being waited F. waits
7. It had been raining before the match started ………. A. isn’t it B.
hasn’t it C. hadn’t it D. wasn’t it E. haven’t it
8. Mary goes to school ………. bus A. in B. on C. with D. of E. by
9. The plane overshot the ………. in a minor accident A. read B.
hanger C. runway D. tarmac F. railway
10. Journalists always collect and publish ………. A. information B.
informations C. an information D. much information E. every
information

SOLUTION TO FED POLY ADO EKITI POST UME 2012/2013 EXAM DAY 1

1.A 2.C 3.C 4.E 5.B 6.C 7.C 8.E 9.C 10.A

How to Download Federal Poly Ado -Ekiti Post UTME Past Questions and Answers

To download this past question and answer, you will need to pay for it. The Past question is 2000 naira for four subject combinations. Pay by transfer into the following account details.

  • Acc Name: Etuk, Oto-obong Emmanuel
  • Acc No: 0318379097
  • Bank: GTBANK

After Payment send your email address, and the Past Question you need to 07063985527.

Important: Please before payment, call 07063986527 or chat on WhatsApp. Do not make payment blindly!

Other Post UTME Past Questions to Download

If this article  has been helpful Please share and Like us on Facebook@Examstuts

Follow us on twitterinstagram, LinkedIn, Pinterest

How to Buy Our Past Questions and Answers

Do you really want to get these past questions and answers? Then do not hesitate to follow the instructions here.

PRICE: ₦3000 ₦2,500  (Two Thousand Five Hundred Naira Only)

Make a bank deposit or mobile transfer of ₦2,500 only to the account given below


  • Bank Name: GTBank

  • Account Number: 0318379097

  • Account Name: Etuk, Oto-obong Emmanuel

After making the payment Click Here to send the following;


  • Depositor’s Name or Screenshot of Payment

  • Name of the Past Question

  • Active Email Address


To us on WhatsApp or Call 07063986527, Email: Infoatpastquestionpdf@gmail.com or Ottyemmy@gmail.com

Once your details have been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp within 5 Minutes.


Why Should You Buy From Us and Not Others

We are not after your money. We want to make sure you offer you the best that is why we are opening a 24hour customer support service for you.

You can call us at any time to guide you with the exams you are about to write. And what’s more? When you buy two past questions, we give you one for free. If you buy a set of past questions, for example, a set of WAEC Past Questions, we give you a discount of N4000! (Please tell your family and friends).

We offer the best deal with a guarantee!

  1. If you study very well with our past questions and you still fail, contact us and we will return your money!
  2. If you do not get the material after 24hours, you are free to ask for a refund!

We are free for other help and services. Contact Us now!


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *