Npower Recruitment Past Questions and Answers

Npower Recruitment Past Questions and Answers | Free PDF Download.

Npower Recruitment Past Questions and Answers | Free PDF Download.

Npower Recruitment Past Questions and AnswersIt is no longer news that Npower had begun recruitment in June, and what the candidates are now waiting for is the Npower List of Shortlisted Candidates. So what next after the List of successful Npower candidates have been released?

Npower Recruitment Past Questions and Answers
Npower Recruitment Past Questions and Answers

You will need to start preparation earnestly, and no preparation for any exams can be done without the use of past questions and answers. Therefore it will be very wise for you to purchase the most updated version of the Npower CBT Recruitment Test Past Questions and Answers.

Npower is an empowerment scheme set up by the Federal Government of Nigeria to address the problem of unemployment and raise the social standards as well. Npower addresses the chances of youth by creating access to various skills acquisition.

The modular programs under N-Power will ensure that each participant will learn and practice most of what is necessary to find or create work. The N-Power Volunteer Corp involves a massive deployment of 500,000 trained graduates who will assist to improve the inadequacies in our public services in education, health, and civic education. Some of these graduates will also help in actualizing Nigeria’s economic and strategic aspirations of achieving food security and self-sufficiency.

Why You Need Npower Recruitment Past Questions and Answers

  • It gives you a focused insight into what to expect in the actual examination.
  • 80% of questions contained therein are usually repeated by Npower either directly or by getting the same questions rephrased.
  • You will easily recall answers to questions if you see them in the exam hall thereby saving you time for other tougher questions.
  • It gives you confidence before you enter the hall for the actual thing.
  • It increases your experience and makes you understand patterns of questions from Npower.

Npower Recruitment Past Questions and Answers Samples

Below are past npower test questions from the test/ assessment given to candidates of N-Power that year.

Npower Skills Test Quiz:

1. Which of the following is true regarding access lists applied to an interface?
A. You can place as many access lists as you want on any interface until you run out of memory.
B. You can apply only one access list on any interface.
C. One access list may be configured, per direction, for each layer 3 protocol configured on an interface.
D. You can apply two access lists to any interface.
Answer: Option C

2. Which command would you use to apply an access list to a router interface?
A. ip access-list 101 out
B. access-list ip 101 in
C. ip access-group 101 in
D. access-group ip 101 in
Answer: Option C

3. Which of the following is an example of a standard IP access list?
A. access-list 110 permit host 1.1.1.1
B. access-list 1 deny 172.16.10.1 0.0.0.0
C. access-list 1 permit 172.16.10.1 255.255.0.0
D. access-list standard 1.1.1.1
Answer: Option B

4. You need to create an access list that will prevent hosts in the network range of 192.168.160.0 to 192.168.191.0. Which of the following lists will you use?
A. access-list 10 deny 192.168.160.0 255.255.224.0
B. access-list 10 deny 192.168.160.0 0.0.191.255
C. access-list 10 deny 192.168.160.0 0.0.31.255
D. access-list 10 deny 192.168.0.0 0.0.31.255
Answer: Option C

5. You are working on a router that has established privilege levels that restrict access to certain functions. You discover that you are not able to execute the command show running-configuration. How can you view and confirm the access lists that have been applied to the Ethernet 0 interface on your router?
A. show access-lists
B. show interface Ethernet 0
C. show ip access-lists
D. show ip interface Ethernet 0
Answer: Option D

6. The object definition language (ODL) is which of the following?
A. Used to develop logical schemas
B. A data definition language for OODB
C. A method to implement a logical schema
D. All of the above.
Answer: Option D

7. An atomic literal is which of the following?
A. Strings
B. Boolean
C. Long
D. All of the above.
Answer: Option D

8. Which of the following is true concerning an ODBMS?
A. They have the ability to store complex data types on the Web.
B. They are overtaking RDBMS for all applications.
C. They are most useful for traditional, two-dimensional database table applications.
D. All of the above.
Answer: Option A

9. The reserved word enum is used for which of the following?
A. To define a range for an attribute.
B. To define a range for a class.
C. To define a range for a relationship.
D. All of the above.
Answer: Option A

10. Which of the following is an unordered collection of elements that may contain duplicates?
A. Set
B. Bag
C. List
D. Dictionary
Answer: Option B

11. When using the SQL INSERT statement:
A. rows can be modified according to criteria only.
B. rows cannot be copied in mass from one table to another only.
C. rows can be inserted into a table only one at a time only.
D. rows can either be inserted into a table one at a time or in groups.
Answer: Option D

12. What is not an advantage of stored procedures?
A. Greater security
B. SQL can be optimized
C. Code sharing
D. Increased network traffic
Answer: Option D

13. A reason for using an SQL view to hide columns is:
A. to simplify a result only.
B. to prevent the display of sensitive data only.
C. to accomplish both of the above.
D. None of the above are reasons for using an SQL view.
Answer: Option C

14. Which of the following is an SQL trigger supported by Oracle?
A. BEFORE
B. INSTEAD OF
C. AFTER
D. All of the above.
Answer: Option D

15. The SQL ALTER statement can be used to:
A. change the table structure.
B. change the table data.
C. add rows to the table.
D. delete rows from the table.
Answer: Option A

The Past Questions and Answers Covers the Following

  • Npower Teach Past Questions and Answers
  • Npower Build Past Questions and Answers
  • Npower Agro Past Questions and Answers
  • Npower Tech Past Questions and Answers
  • Npower Health Past Questions and Answers
  • Npower Creative Past Questions and Answers

To get the past questions, share this post on all social media platforms, and follow the instructions below.

If this article  has been helpful Please share and Like us on Facebook@Examstuts

Follow us on twitterinstagram, LinkedIn, Pinterest

How to Buy Our Past Questions and Answers

Do you really want to get these past questions and answers? Then do not hesitate to follow the instructions here.

PRICE: ₦3000 ₦2,500  (Two Thousand Five Hundred Naira Only)

Make a bank deposit or mobile transfer of ₦2,500 only to the account given below


  • Bank Name: GTBank

  • Account Number: 0318379097

  • Account Name: Etuk, Oto-obong Emmanuel

After making the payment Click Here to send the following;


  • Depositor’s Name or Screenshot of Payment

  • Name of the Past Question

  • Active Email Address


To us on WhatsApp or Call 07063986527, Email: Infoatpastquestionpdf@gmail.com or Ottyemmy@gmail.com

Once your details have been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp within 5 Minutes.


Why Should You Buy From Us and Not Others

We are not after your money. We want to make sure you offer you the best that is why we are opening a 24hour customer support service for you.

You can call us at any time to guide you with the exams you are about to write. And what’s more? When you buy two past questions, we give you one for free. If you buy a set of past questions, for example, a set of WAEC Past Questions, we give you a discount of N4000! (Please tell your family and friends).

We offer the best deal with a guarantee!

  1. If you study very well with our past questions and you still fail, contact us and we will return your money!
  2. If you do not get the material after 24hours, you are free to ask for a refund!

We are free for other help and services. Contact Us now!


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *